|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
MisMeggy Junior korisnik

Broj postova: 525 Join date: 19.07.2011
 | Naslov: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 8:10 am | |
| Ovo je tema za sve koji su upisali na vet. fax. ili misle upisati. Skoro svi imaju pitanja poput:- je li bolje da upišem gimnaziju ili veterinarsku srednju? Svi koji imaju ocijena za gimnaziju ljudi upišite isplatit će vam se, na maturi je 100% lakše, a i jeste li znali da su iz skoro svake vet. srednje u 2011 god. samo po 2 ili maksimalno 3 učenika upisali na fax.(to vam valjda govori da je jaako teško upisati njima na fax.) Ako želite uoisati fax ne smijete biti gadljivi, i svi koji volite životinje i prema ljubavi idede na fax, morate znati da će vam doći nap: mrtav pas kojem ćete morati dirati tkivo i mišiće, morati ćete ga proučavati, a ti psi ugl. dođu bez glave, ili na satu odrežu nogu da proučavate mišić..... Evo nekih slika(ako ovo ne možete gledat ne idite na fax, ima i 100 % gorih slika)... Morate znati i da fax. traje 6 godina i ako odustanete npr. na 3 ili 4 ili 5 godini, kao da niste išli na fax. [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]Ovo su uobičajene slike, ako ste se imalo zgadili,onda vet. fax. nije za vas, znajte da je ovo ništa, pa u poslu će vam biti 100 puta gorih prizora |
|
 | |
Vanessa (M) Moderator

Broj postova: 300 Join date: 21.07.2011
 | Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 9:08 am | |
| Jooj,mogla si stavit upozorenje velikim slovima. Ja bi upisala veterinu da ne moram operirati životinje.  Recimo ljude bih mogla operirati,ali nekako mi je životinju žao rezati,makar znam da je to za njeno dobro. Tako da sam ja odustala od veterine,ali tko zna,možda promijenim mišljenje. @MisMeggy jel nam možeš napisati kolika je plaća jednog veterinara? _______________________________________________ "I lupi mi šamar, onaj najjači, kad počnem kukat' nad životom i kad počnem žalit' sebe! Pokaži mi prstom ono što imam, pokaži mi one koji to nemaju! Ne tražim ništa, samo me podsjeti da dišem i podsjeti me da ima i onih koji ne dišu više.."
Flickr/devianArt
|
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 10:48 am | |
| Ah, čuj, sve ovisi ako radiš za privatnika ili u državnoj ordinaciji, jesi li glavni vet. ili neki pomoćnik.
Ako radiš u državnoj onda ti je jasno da su plaće niže.
A ako imaš svoju ordinaciju, onda je naravno veća plaća, ali moraš računati da od prihoda plaćaš radnike, struju, porez..itd...ali sve u svemu kao prvo moraš imat doooobar želudac, NIŠTA ti se ne smije gaditi, ove gore slike su jedno veeeeeliko NIŠTA, na odnosu što sam se ja svega nagledala.
Zadnja promjena: MisMeggy(m); pon kol 15, 2011 11:01 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 11:00 am | |
| Dio svakodnevnice liči na nešto ovako: E, da nemožeš ti biti veterinar, a da se bojiš operacija i "rezanja" kože, tkiva ili mišića. Pa to je u najbolje svrhe, pomažeš mu. Mora ti biti normalno da ti neki ljudi psa dovedu na uspavljivanje....i bezbroj takvih situacija.. AKO MISLITE BITI VETERINA OVAKVI PRIZORI SU SVAKODNEVNI[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]Ova tu slika je kada se psu upalilo uho(da se ne bi pitali što je to sad. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

Broj postova: 653 Join date: 17.07.2011 Age: 69 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 11:36 am | |
| Vau,fotke su baš zanimljive (niste ovo očekivali) ali meni su zanimljive. Želim biti veterinar.Ali ne samo što volim životinje nego što jednostavno imam osjećaj da moram pomagati vlasnicima tih životinja.Da nekada će biti smrtnih slučaja ali što je tu je i to je dio posla.A što se tiće upisa odmah ću veterinu pa na faks,bit će mi teško jer ću morati puno učiti za maturu ali eto.Jako ću se potruditi da jednog dana budem ono što žeilm.U gimnazije neču ići jer nemam šanse za upad,ne zbog ocjena već zbog toga što mi je sestrićna govorila kako zna za dio svog razreda koji su se upisivali u gimnaziju imali sve odlično ali nisu upali.I svi me straše sa tim kravama ja njima: Jao nadam se da će netko ponjet fotić da me uslikaju,a naravno prije toga obavjest na fejsu xDD _______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 9:15 pm | |
| Btw. Jela sam dok sam gledala te slike.Inače nisam gadljiva ali kad jedem... Stvarno mislim da ću uspiti u tom snu makar šta. _______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 9:23 pm | |
| Ni ja nisam nimalo gadljiva, nikada nisam ni bila. Sretna sam što imam puno iskustva sa operacijama i to što mogu već sada dijagnosticirati uspješno dosta stvari. |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 9:42 pm | |
| I ja imam nekih iskustava sa veterinom i znali su mi reći:Nemoj to gledat to nije za tebe itd. Ja gledala i ništa navikneš se  _______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 9:47 pm | |
| Ja nisam samo gledala nego i operirala, sudjelovala, pomagala.... |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 9:54 pm | |
| | MisMeggy(m) je napisao/la: | | Ja nisam samo gledala nego i operirala, sudjelovala, pomagala.... |
A ja sam imala 5 _______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 10:27 pm | |
| |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 10:30 pm | |
| | MisMeggy(m) je napisao/la: | | Kako misliš? |
imala sam 5 godina i stvarno nisam mogla sudjelovati u tome (to su bile operacije) ali kad sam narasla sam im nekaj dodaval i tak._______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 10:33 pm | |
| Ma ja sam u tome od kad znam za sebe, životinje su mi sve.
Svi mi prepričavaju kako sam kao mala u ambulanti mazila "pacijente", ali da sam od tada točno znala kojeg smijem, a kojeg ne |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 10:37 pm | |
| | MisMeggy(m) je napisao/la: | Ma ja sam u tome od kad znam za sebe, životinje su mi sve.
Svi mi prepričavaju kako sam kao mala u ambulanti mazila "pacijente", ali da sam od tada točno znala kojeg smijem, a kojeg ne |
Ja na selu imam neke frendice koje imaju mačke,ubiti molile su mi da im dam korisne savjete prepoznam spol i imaju li ušne grinje.Životinju sam imala dakle od rođenja.I nije samo to pomaganje životinjama već i vlasnicima  _______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pon kol 15, 2011 10:57 pm | |
| |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

| Naslov: Re: Veterinarski fakultet pet kol 19, 2011 12:07 pm | |
| | MisMeggy(m) je napisao/la: | | Pa to ti je veterina |
Bilo mi mi drago kad sam im pomogla. Osječala sam se koda sam pomogla mladom životu.Ah jedva čekam da bolje krenem u svijet veterine._______________________________________________ Imam malenu mačkicu koja se zove Sparta,ona je najsmješnije biće koje sam ikada posjedovala. [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
|