| | Kakvu vrstu hrane dajete psu | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
MisMeggy Junior korisnik

Broj postova: 525 Join date: 19.07.2011
 | Naslov: Kakvu vrstu hrane dajete psu uto srp 19, 2011 10:07 pm | |
| Kao što naslov kaže kakvu vrstu hrane dajete psu? Koje mu je najdraže jelo, a koja poslastica? |
|
 | |
MijauVau(A) MijauVau Administrator

Broj postova: 176 Join date: 11.07.2011 Age: 16 Lokacija: Hrvatska
 | Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu uto srp 19, 2011 10:08 pm | |
| | MisMeggy je napisao/la: | Kao što naslov kaže kakvu vrstu hrane dajete psu? Koje mu je najdraže jelo, a koja poslastica? |
Ja svojem, psu dajem neku hranu od purine,neznam kako se zove zaboravio sam!_______________________________________________  |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu uto srp 19, 2011 10:25 pm | |
| Možda dog chow ili pro plan ili darling? Ti su od purine bar mislim |
|
 | |
MijauVau(A) MijauVau Administrator

Broj postova: 176 Join date: 11.07.2011 Age: 16 Lokacija: Hrvatska
 | Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu uto srp 19, 2011 10:26 pm | |
| | MisMeggy(m) je napisao/la: | | Možda dog chow ili pro plan ili darling? Ti su od purine bar mislim |
Darling!To je to!_______________________________________________  |
|
 | |
Norii Blue ツ (A) MijauVau Administrator

Broj postova: 658 Join date: 01.08.2011 Age: 13 Lokacija: Rođena dalmatinka,živim u BiH :)
 | Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu pon kol 01, 2011 1:50 pm | |
| Mojima dajem Friskies pomijesan ponekad sa kuhanom hranom.Moj tata je sad kupio Pedigree koji koristim samo za trikove,jer u njemu je samo 10% mesa,ostalo su zitarice i jos nesto,a psi su inace mesojedi,tak da...  |
|
 | |

Broj postova: 658 Join date: 01.08.2011 Age: 13 Lokacija: Rođena dalmatinka,živim u BiH :)
 | Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu pon kol 01, 2011 1:52 pm | |
| | Norry_Blue je napisao/la: | Mojima dajem Friskies pomijesan ponekad sa kuhanom hranom.Moj tata je sad kupio Pedigree koji koristim samo za trikove,jer u njemu je samo 10% mesa,ostalo su zitarice i jos nesto,a psi su inace mesojedi,tak da... |
Zato sto kod nas nema RC,Eukanuba,Pro plan itd...Kod nas ima samo Darling,Chappy,Friskies,Pedigree,Bonami i takve jeftine... |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu uto kol 02, 2011 9:23 am | |
| Da, znam , tako je nažalost svagdje |
|
 | |
Mrljica69 (M) Moderator

Broj postova: 653 Join date: 17.07.2011 Age: 69 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu sri kol 10, 2011 12:21 am | |
| Koja je najkvalitetnija hrana za pse? |
|
 | |

| Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu sri kol 10, 2011 11:52 am | |
| Kako sam vec rekla,kod nas nema Eukanube,RC,itd.pa ja mojima kupim Friskies.Ne znam kako vasi psi reagiraju na tu hranu,ali moji ju u doslovnom smislu guaju.  Obozavaju Friskies,kao i poslastice Friskies Picnick.Sve vezano za Friskies vole,a Pedigree,Chappy i Darling odbacuju,tj. ne zele jesti.Moze to propasti ali oni nece pojesti...  Tako da preporucujem Friskies (ne reklamiram).Ali treba i uzeti u obzir i da razliciti psi razlicito prihvacaju odredjenu hranu.Naprimjer,Pedigree je za pse koji imaju problema s probavom,dok neki psi bas zbog te hrane imaju problema s probavom.  |
|
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu sri kol 10, 2011 8:24 pm | |
| | Sparta(m) je napisao/la: | | Koja je najkvalitetnija hrana za pse? |
Ah, čuj svatko tko koristi neku hranu reći će ti da je ta njabolha, ali ako ćemo o najkvalitetnijom, gledaj kada kupuješ da iza u naputku koje sastojke sadrži prvo piše meso, a onda žitarice, ali najkvalitetnija je ona koja ima preko 40 % mesa i ugljikohidrata 20-30 % ugljikohidrata-ta je TOTW ne hranim Nelly s njom zato što je kod mene preskupa(13,6 kg 480 kn) a od distributera ju mogu narucit za 360 kn |
|
 | |

| |
 | |
MisMeggy Junior korisnik

| Naslov: Re: Kakvu vrstu hrane dajete psu pet sij 13, 2012 10:22 pm | |
| Sad kad je Nelly porasla, najviše joj paše domaće, voli i kupovne paštetice, pogotovo one iz DM-a, velike su a malo koštaju, kvalitetne su i fino mire ^^ preporučujem |
|
 | |
| | Kakvu vrstu hrane dajete psu | |
|